Barion Pixel
https://www.teahaz-ajandek.hu/vasarlasi_feltetelekKedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a webáruház cookie-kat használ. Internetes szolgáltatásainkat használva hozzájárul a cookie-ket alkalmazásához, az aktuális böngésző beállításának megfelelően.  Bővebben
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Olvasmányok

Olvasmányok

2023. 03. 03. 11:14:52
A teaszakértők annak örülnének, ha a bámulatos ízvilágú teákat nem édesítenéd semmivel. Mi azonban megértjük, hogy szükséged van az édeskés ízre, ezért akár alacsony kalória tartalmú édesítőszert keresel, akár természetes édesítőszert, vagy olyat, ami a forró és hideg teához egyaránt alkalmas, ebben a cikkben megtalálod a számodra megfelelőt!
2023. 03. 03. 10:15:52

Amikor szóba kerül Anglia vagy London, biztosan neked is az első asszociációid között szerepel a teázás. Te tudod, hogy honnan ered és miből is áll a délutáni tea hagyománya?

2023. 02. 28. 13:45:07

Szeretnénk elindítani blog sorozatunkat, melyben mindig bemutatunk egy-egy teakülönlegességet és teakeveréket. Ebben a hónapban a kiemelt témánk "A Teák az egészségünk szolgálatában". Úgy gondoltuk, hogy ez a téma most nagyon aktuális, így ehhez válogattunk össze 3 teakeveréket, melyek a következőek: Lélekmelegítő teakeverék, Relax gyógynövény-keverék és Kertem gyógynövényei gyógynövény-keverék.

2022. 11. 03. 08:19:41

Teázni jó, ezt azt hiszem, magabiztosan kijelenthetjük. Azonban, fontos tudnunk, hogy a tea nem csak belsőleg, hanem külsőleg is jót tesz a bőrünknek, hajunknak. Sőt, a háztartásban is elég hasznos segítőtárs válhat belőle! Az alábbiakban ezeket a lehetőségeket fejtjük ki!

2022. 10. 18. 11:13:24

A céges, vállalati ajándékok nem kifejezetten a pénzbeli értékükről szólnak, hanem sokkal inkább az általuk képviselt szentimentális értékről. Ez a kis kedvesség az alkalmazottak, ügyfelek vagy partnerek erőfeszítéseiért és hozzájárulásaiért való megbecsülés jele, emellett tökéletes módja annak, hogy kifejezzük a hálánkat valaki iránt, aki támogatta és segítette a cégünk előmenetelét.

2022. 09. 06. 13:02:47

Az ősz és a hűvösebb idő elérkeztével egyre gyakoribbak a meghűlések, a köhécselések, a tüsszögés, orrfújás. A betegség elkerülése érdekében nem elég, ha melegen felöltözünk, a rendszeres testmozgás és a helyes, vitamindús táplálkozás is elengedhetetlen, ha meg szeretnénk őrizni az egészségünket! Hiszen, könnyebb a betegségeket megelőzni, mint kezelni, ezért ilyenkor érdemes az immunrendszert erősítő táplálékokhoz nyúlni.

2022. 09. 06. 09:42:01

Korábban bemutattuk milyen jellegzetességei vannak az angol, kínai és indiai teafogyasztásnak, emellett, az afrikai, tajvani és argentin különlegességeket is megismerhettük. Most a világ keleti felére, a misztikus Japánba látogatunk, a Japán teázási szokásokba nyerünk egy kis betekintést.

2022. 05. 20. 08:56:48

Közeledik a nyári hőség és nyakunkon a június 10-e, a jeges tea világnapja is! Erre az alkalomra hoztunk számodra néhány jeges tea receptet, amik a forró napokon felüdülést nyújthatnak! Nem maradhatnak el a kertben vagy a boltok hűtőpultjaiban fellelhető gyümölcsök sem, hogy az élmény igazán magával ragadhasson Téged! Fogyasztás előtt természetesen ne felejts el a pohárba jeget tenni… és elengedhetetlen pár kis darab mentalevéllel meghinteni a tetejét.

2022. 05. 19. 15:44:20

Hiába isszuk a legfinomabb, legkülönlegesebb ízvilágú teát, valami mégis hiányzik? Számodra is unalmasak a sivár, egyszínű bögrék? Egy tarka-barka sárga bögre, görbe bögre emelhet a hangulatunkon. Hiszen mennyivel élvezhetőbb a teázás, ha azt nem egy fehér, egyszínű bögre társaságában töltjük ! Dekorálásra fel! Vigyázat, függőséget okozhat! Ha izgalmas és dekoratív ötletekre vágysz, mindenképp olvass tovább!

2022. 04. 26. 09:07:57

Előző bejegyzésünkben Nagy-Britannia, Kína és India jellegzetes teázási szokásaiba kalauzoltuk az olvasókat, a mostani alkalommal pedig folytatjuk utunk három új célpont felé. Ezúttal Afrika, Tajvan és Argentína különlegességeinek irányába teszünk egy kis kitekintést.

Keresés