Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a webáruház cookie-kat használ. Internetes szolgáltatásainkat használva hozzájárul a cookie-ket alkalmazásához, az aktuális böngésző beállításának megfelelően.  Bővebben... Elfogadom
Termékek Menü

KÁVÉKÜLÖNLEGESSÉGEK

 

Az általunk forgalmazott kávékat a legkiválóbb gyártók közül választottuk ki. Szeretettel ajánljuk Őket!

AVX frissen pörkölt kávé hazai gyártótól   -

Az AVX  pörkölt kávék mindig friss és kiváló minőségű arabica és robusta nyerskávéból készülnek, a legkorszerűbb- pörkölő világbajnokságokon is használt -Giesen W15A számítógép vezérlésű kávépörkölő berendezéssel . Az AVX kávékat lassú pörköléssel 10-14 perc alatt pörköljük, mert így fel tudnak szabadulni az adott kávébabra jellemző  illatanyagok, aromák. Kávéinkat csokis ízvilág jellemzi kellemes gyümölcsösséggel  kiegészülve. Pörkölés után friss levegővel hűtjük a frissen pörkölt kávészemeket, majd 1 napig pihentetjük, hogy a felesleges szén-dioxid távozhasson. Praktikus zippzáras, szelepes zacskókba  csomagolunk, hogy könnyű legyen használat után visszazárni. A Francia pörkölésű kávéinkat espresso és automata kávégépekhez, a Francia ++pörkölésű  kávéinkat kotyogóhoz, valamint espresso és automata kávégépekhez ajánljuk! 

DB ízesített pörkölt kávék

A D&B pörkölt kávéi a hagyományos eljárást követik lassan és alacsony (160-200°C) hőfokon pörkölik gázlángú “dobpörkölőn” – tudatosan tartjuk távol magunkat az ipari méretű eljárásoktól

Mivel minden kávéfajtát különböző hőmérsékleten kell pörkölni, ezért úgynevezett “kézi pörkölést” alkalmazunk.     A forró kávébabot ezután gyorsan és óvatosan friss levegővel hűtjük. Nem használnak vizet a hűtési folyamathoz, mivel az nincs jó hatással eltarthatóságára. Ez az eljárás eképpen a világ egyik legjobb minőségű kávéját eredményezi.                                                                                                                                                             

Nézet:
Rendezés:
GYŰJTSE A PONTOKAT!
Olvasmányok
2019. 07. 15. 14:06:00

Mitől függ, hogy egyes országokban teának, máshol pedig chainak nevezik kedvenc italunkat?

2019. 02. 20. 10:42:27

A tavasz közeledtével egyre inkább vágyunk a napsütésre. Ilyenkor még küzdünk néhányan a lehangoltsággal és a hangulatingadozással.

A friss levegő -és a fényhiány okozta gondjainkon segíthet egy csésze finom, illatos citromfű tea.

 

2019. 02. 20. 09:47:21