Termékek Menü
0

KÁVÉKÜLÖNLEGESSÉGEK

A D&B pörkölt kávéi a hagyományos eljárást követik, lassan és alacsony (160-200°C) hőfokon pörkölik gázlángú “dobpörkölőn” – tudatosan tartjuk távol magunkat az ipari méretű eljárásoktól. Mivel minden kávéfajtát különböző hőmérsékleten kell pörkölni, ezért úgynevezett “kézi pörkölést” alkalmazunk. A forró kávébabot ezután gyorsan és óvatosan friss levegővel hűtjük. Nem használnak vizet a hűtési folyamathoz, mivel az nincs jó hatással eltarthatóságára. Ez az eljárás eképpen a világ egyik legjobb minőségű kávéját eredményezi.

 

Nézet:
Rendezés:
GYŰJTSE A PONTOKAT!
Olvasmányok
2017-05-02 14:30:52
2017-03-21 15:53:45
Teázni szinte mindenki szeret. Vannak, akik csak a fekete teát isszák, mások a különböző gyümölcsteákra vagy a zöldre esküsznek. Azok, akik igazán különlegesen finom italt akarnak inni, az a rooibos tea fogyasztását választják