Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a webáruház cookie-kat használ. Internetes szolgáltatásainkat használva hozzájárul a cookie-ket alkalmazásához, az aktuális böngésző beállításának megfelelően.  Bővebben... Elfogadom

Szállítással kapcsolatos információk a koronavírus kapcsán

Szállítási és fizetési feltételek 

Kedves Vásárlóink!

A koronavírus terjedése miatt folyamatosan új intézkedések lépnek életbe, Mindannyiunknak, akik a csomagjaik összeállítását és  kiszállítását végezzük alkalmazkodnunk kell az aktuális helyzethez.

Folyamatosan közzétesszük az általuk kiadott nyilatkozatokat, hogy a lehető legpontosabb információk jussanak el Önökhöz.

FONTOS, HOGY BIZTONSÁGOS ÉS ZAVARTALAN SZÁLLÍTÁS A KORONA VÍRUS IDEJÉN IS

A GLS futárszolgálatnál bevezetésre került az érintés nélküli kézbesítés, ami a www.teahaz-ajandek.hu  webáruházban feladott csomagokra is vonatkozik. Ezzel a szolgáltatásunkkal  biztonságosabbá kívánjuk tenni a kézbesítés folyamatát. Ezentúl nem szükséges a csomag átvételét  a futárnál található kézi szkenneren aláírással igazolni, helyette a kézbesítő futár rögzíti az átvétel tényét egy speciális kóddal.

Ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti!

Tehát az érintés nélküli kézbesítést kizárólag az előre (bankkártyával vagy utalással) kifizetett rendelésekre vonatkozik, az utánvételes csomagokra a helyszíni fizetés miatt NEM! Ez esetben javasoljuk, hogy egy borítékban előre készítse ki a pontos összeget és úgy adja át a futárnak!

Cégünknél is ügyelünk a megelőzésre:

  • A szükséges higiéniai teendőkről minden munkatársunk, partnerünk részletes tájékoztatást kapott.
  • A csomagok összeállításakor a maszk és a kesztyű használata kötelező.
  • az üzem több pontján biztosítjuk a fertőtlenítős kézmosást, eldobható papírtörölközőt.
  • Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri az aktuális fejleményeket, és haladéktalanul gondoskodik a szükséges intézkedésekről.

Csomagpiac ( Fáma futár ):

Tisztelt Partnerünk!

Bizonyára Önök számára is ismert, hogy 2020. március 4-én regisztrálták az első COVID-19 (koronavírussal) fertőzött személyeket Magyarországon.
 
Cégünk, a lehetőségekhez mérten minden óvintézkedést megtesz a megelőzés szempontjából. Futárjaink kesztyűben (akár maszkot is viselhetnek) dolgoznak, az autókat folyamatosan fertőtlenítjük.
 
A sikeres megelőzés érdekében számítunk az Önök segítségére és együttműködésére.
 
Kérjük, hogy tájékoztassák a címzetteket, megrendelőket, hogy a futárok kizárólag az első nyitható ajtóig kézbesítenek! A kézbesítés során a címzettek saját tollat használjanak az aláíráshoz, az utánvétes csomag esetén a pontos összeget készítsék elő.
 
Csomagfelvétel esetén a futárok maximum 5 percet várakozhatnak zárt légtérben, amennyiben van rá mód, a szabadban adják át a csomagokat.
 
A küldemények kézbesítési határideje kitolódhat.
 
Tapasztalataink alapján már vannak cégek, ahová a futárokat nem engedik be, az ilyen jellegű sikertelen kézbesítés esetén a küldeményeket visszakézbesítjük a Feladóhoz.
 
2020. 03. 17-től az üzletek nyitva tartását korlátozták; amennyiben a felvételi időkapuja 15:00 óra utánra esik, kérjük, hogy csomagátadás feltételeit biztosítsák, ellenkező esetben az adott napon nem tudjuk teljesíteni a csomagfelvételt.
 
Nemzetközi csomagszállítás szolgáltatásunk ideiglenesen nem elérhető.
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben a Nemzeti Népegészségügyi Központ korlátozásokat vezetne be egyes települések tekintetében, abban az esetben adott településeken cégünk nem tudja vállalni sem a küldemények kézbesítését, sem az árufelvételi szolgáltatásokat.
 
Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

A Magyarország Kormánya kiadta 2020.03.28-tól,  2020.04.11-ig hatályban lévő legfrissebb rendeletét. (A Kormány 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelete).  Ennek fő témája a kijárást korlátozó intézkedések.

A rendelet semmilyen formában nem befolyásolja a futárszolgálatok munkáját.

Bizonyos üzleti tevékenységet végző intézmények munkáját, viszont a korábbi rendeletek korlátozzák 15:00-ig. Ezért szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy ilyen címekre abban az esetben adjanak fel csomagot, ha le tudják kommunikálni a címzettel azt, hogy a kiszállítás intervalluma lehet, hogy 15:00 utánra fog tolódni.
Fontos megjegyezni, hogy a rendelkezés csak az üzleti tevékenységre vonatkozik, tehát a törvényi szabályozás nem tiltja, az üzlet zárása után a futárszolgálati tevékenységeket. Azaz a tulajdonos vagy éppen az alkalmazottja megvárhatja a futármunkatársat, ezen cselekedetével nem szegi meg a szabályozást.

A futárszolgálat munkatársai igyekeznek ezekben az időben is a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni mind a feladók, mind pedig a címzettek csomagszállításhoz kapcsolódó igényeit.

2020-04-07

Kedves Partnerünk!

A jelenlegi korlátozások miatt sok vásárló dönt az otthoni, online vásárlás biztonsága mellett. Ezért a megnövekedett csomagszám miatt a szállítás ideje átmenetileg hosszabb lehet, mint a megszokott.

A Csomagpiac Kft és a Fáma is igyekszik minden tőle telhetőt megtenni, hogy ebben a helyzetben is megfelelő színvonalon kiszolgálja a feladókat és a címzetteket is.

A helyzet javulásáig kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

Üdvözlettel

e-mail: info@csomagpiac.hu

Pick Pack Pont csomagpontok

Kérjük, hogy kövessék az üzletek aktuális nyitási rendjét. Előfordulhat, hogy a kiválasztott ponton időközben megszűnik az átvétel lehetősége vagy időkorlátot vezetnek be. Mindenképpen számolni kell hosszabb átvételi idővel. 2020-03-14

Felhívjuk figyelmét, hogy egyre több átvevőhely bezár, ezért nem biztos, hogy a megjelölt ponton és a várható átvételi időben át tudja venni a csomagját. 2020-03-23

2020.04.28

nyitva tartó Pick Pack Pontokon továbbra is zavartalanul működik a csomagkiadásmelyet elégedetten vesznek igénybe a címzettek.

A töltőállomásokon és az élelmiszerüzletként üzemelő Pick Pack Pontokon továbbra is biztosítjuk a biztonságos csomagátvételt a címzettek részére. Átadópontjaink minden óvintézkedésnek eleget tesznek a csomagok átadása során, így a címzettek a bevásárlással vagy tankolással egyidejűleg átvehetik csomagjukat az adott átadóponton. 

Az átadópontok elérhetősége folyamatosan frissül térképünkön és a Partner Portálon: http://www.pickpackpont.hu/#map  

GLS futárszolgálat

Tisztelt Partnerünk!

Bizonyára Ön is tudomást szerzett arról, hogy a koronavírus-járvány miatt kormányunk az emberek egészségének védelme érdekében, újabb rendeletet hozott a bolti nyitva tartások időtartamáról. Ennek értelmében csak az élelmiszerüzletek, patikák és a drogériák lehetnek nyitva a megszokott rend szerint, minden más kereskedelmi egységnek 15:00-tól be kell zárnia.

Ez a rendelkezés érinti a GLS CsomagPont hálózatunk jelentős részét. Ebből kifolyólag GLS CsomagPontjaink üzemeltetését várhatóan ebben az időszakban fel kell függeszteni, aminek következtében a címzettek számára nem lesznek elérhetőek a GLS CsomagPontos átvételi helyek.

A zökkenőmentes kézbesítés érdekében kérjük, a küldemények szállításánál részesítse előnyben a háztól-házig szolgáltatást a GLS CsomagPont hálózatunk igénybevétele helyett. Egy esetleges azonnali kereskedelmi üzlet bezárása esetén megnövekedhet a kézbesítetlen csomagok száma, ami az ügyfeleink részére negatív következménnyel jár.

2020. május 4-től országosan - Budapest és Pest megye kivételével - a járvánnyal kapcsolatos korlátozásokban enyhítések történtek. Ennek köszönhetően közel 500 GLS CsomagPont megszokott nyitva tartási időben újra üzemel. Továbbá, Budapest és Pest megyében is jelentős számú partner jelezte felénk, hogy 15 óráig vállalja továbbra is az üzemeltetést. Az említett pozitív hírek okán javasoljuk, hogy újra vegye igénybe GLS CsomagPontos szolgáltatásunkat.

A működő GLS CsomagPontok listáját megtalálja itt:

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses

 

A GLS futárszolgálatnál bevezetésre került az érintés nélküli kézbesítés, ami a www.teahaz-ajandek.hu  webáruházban feladott csomagokra is vonatkozik. Részletek fent...

 

Keresés