Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a webáruház cookie-kat használ. Internetes szolgáltatásainkat használva hozzájárul a cookie-ket alkalmazásához, az aktuális böngésző beállításának megfelelően.  Bővebben... Elfogadom
Termékek Menü

Szállítással kapcsolatos információk - ÚJ-

Kedves Vásárlóink!

A koronavírus terjedése miatt folyamatosan új intézkedések lépnek életbe, Mindannyiunknak, akik a csomagjaik összeállítását és  kiszállítását végezzük alkalmazkodnunk kell az aktuális helyzethez.

Folyamatosan közzétesszük az általuk kiadott nyilatkozatokat, hogy a lehető legpontosabb információk jussanak el Önökhöz.

Csomagpiac ( Fáma futár ):

Tisztelt Partnerünk!

Bizonyára Önök számára is ismert, hogy 2020. március 4-én regisztrálták az első COVID-19 (koronavírussal) fertőzött személyeket Magyarországon.
 
Cégünk, a lehetőségekhez mérten minden óvintézkedést megtesz a megelőzés szempontjából. Futárjaink kesztyűben (akár maszkot is viselhetnek) dolgoznak, az autókat folyamatosan fertőtlenítjük.
 
A sikeres megelőzés érdekében számítunk az Önök segítségére és együttműködésére.
 
Kérjük, hogy tájékoztassák a címzetteket, megrendelőket, hogy a futárok kizárólag az első nyitható ajtóig kézbesítenek! A kézbesítés során a címzettek saját tollat használjanak az aláíráshoz, az utánvétes csomag esetén a pontos összeget készítsék elő.
 
Csomagfelvétel esetén a futárok maximum 5 percet várakozhatnak zárt légtérben, amennyiben van rá mód, a szabadban adják át a csomagokat.
 
A küldemények kézbesítési határideje kitolódhat.
 
Tapasztalataink alapján már vannak cégek, ahová a futárokat nem engedik be, az ilyen jellegű sikertelen kézbesítés esetén a küldeményeket visszakézbesítjük a Feladóhoz.
 
2020. 03. 17-től az üzletek nyitva tartását korlátozták; amennyiben a felvételi időkapuja 15:00 óra utánra esik, kérjük, hogy csomagátadás feltételeit biztosítsák, ellenkező esetben az adott napon nem tudjuk teljesíteni a csomagfelvételt.
 
Nemzetközi csomagszállítás szolgáltatásunk ideiglenesen nem elérhető.
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben a Nemzeti Népegészségügyi Központ korlátozásokat vezetne be egyes települések tekintetében, abban az esetben adott településeken cégünk nem tudja vállalni sem a küldemények kézbesítését, sem az árufelvételi szolgáltatásokat.
 
Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

 

A Magyarország Kormánya kiadta 2020.03.28-tól,  2020.04.11-ig hatályban lévő legfrissebb rendeletét. (A Kormány 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelete).  Ennek fő témája a kijárást korlátozó intézkedések.

A rendelet semmilyen formában nem befolyásolja a futárszolgálatok munkáját.

Bizonyos üzleti tevékenységet végző intézmények munkáját, viszont a korábbi rendeletek korlátozzák 15:00-ig. Ezért szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy ilyen címekre abban az esetben adjanak fel csomagot, ha le tudják kommunikálni a címzettel azt, hogy a kiszállítás intervalluma lehet, hogy 15:00 utánra fog tolódni.
Fontos megjegyezni, hogy a rendelkezés csak az üzleti tevékenységre vonatkozik, tehát a törvényi szabályozás nem tiltja, az üzlet zárása után a futárszolgálati tevékenységeket. Azaz a tulajdonos vagy éppen az alkalmazottja megvárhatja a futármunkatársat, ezen cselekedetével nem szegi meg a szabályozást.

A futárszolgálat munkatársai igyekeznek ezekben az időben is a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni mind a feladók, mind pedig a címzettek csomagszállításhoz kapcsolódó igényeit.

 

Pick Pack Pont csomagpontok

Kérjük, hogy kövessék az üzletek aktuális nyitási rendjét. Előfordulhat, hogy a kiválasztott ponton időközben megszűnik az átvétel lehetősége vagy időkorlátot vezetnek be. Mindenképpen számolni kell hosszabb átvételi idővel. 2020-03-14

Felhívjuk figyelmét, hogy egyre több átvevőhely bezár, ezért nem biztos, hogy a megjelölt ponton és a várható átvételi időben át tudja venni a csomagját. Javasoljuk, hogy válasszon házhozszállítást! 2020-03-23

GLS 

Tisztelt Partnerünk!

Bizonyára Ön is tudomást szerzett arról, hogy a koronavírus-járvány miatt kormányunk az emberek egészségének védelme érdekében, újabb rendeletet hozott a bolti nyitva tartások időtartamáról. Ennek értelmében csak az élelmiszerüzletek, patikák és a drogériák lehetnek nyitva a megszokott rend szerint, minden más kereskedelmi egységnek 15:00-tól be kell zárnia.

Ez a rendelkezés érinti a GLS CsomagPont hálózatunk jelentős részét. Ebből kifolyólag GLS CsomagPontjaink üzemeltetését várhatóan ebben az időszakban fel kell függeszteni, aminek következtében a címzettek számára nem lesznek elérhetőek a GLS CsomagPontos átvételi helyek.

A zökkenőmentes kézbesítés érdekében kérjük, a küldemények szállításánál részesítse előnyben a háztól-házig szolgáltatást a GLS CsomagPont hálózatunk igénybevétele helyett. Egy esetleges azonnali kereskedelmi üzlet bezárása esetén megnövekedhet a kézbesítetlen csomagok száma, ami az ügyfeleink részére negatív következménnyel jár.

A szállítással kapcsolatos aktuális, naprakész híreinket az alábbi linkre kattintva érheti el:

https://gls-group.eu/HU/hu/hirek

 

Köszönjük megértését és türelmét!

 

Tisztelettel:

GLS Hungary

GYŰJTSE A PONTOKAT!
Olvasmányok
2020. 03. 27. 16:42:48

Egy jó tea elkészítése nem nagy tudomány, de van néhány szabály, amit érdemes betartanunk.

Lássuk, hogyan is készülhet egy csésze finom tea!

2020. 01. 27. 09:27:05

A gyömbér az egyik legkedveltebb gyógyhatású fűszernövény, ami különösen a hideg, nedves téli időben jó hatással van az immunrendszerünkre és kellemesen átmelegíti a testünket,

A Gárdonyi Teaház választékában is találhat gyömbérrel ízesített teát.

2019. 10. 25. 00:00:00

A minőségmegőrzési időt feliratot a hosszabb ideig eltartható, alacsony nedvességtartalmú, vagy valamilyen tartósító eljáráson átesett élelmiszerek esetében alkalmazzuk. Ilyenek például a teaféleségek, a szárított, liofilizált ( fagyasztva szárított) élelmiszerek, fűszerek, gabonatermékek, rizs, mélyhűtött termékek.