Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a webáruház cookie-kat használ. Internetes szolgáltatásainkat használva hozzájárul a cookie-ket alkalmazásához, az aktuális böngésző beállításának megfelelően.  Bővebben... Elfogadom
Termékek Menü

NATÚR SZÁLAS TEÁK

A teljesen natúr teákból  nyugodtan ihatunk az élvezet kedvéért, a teázás öröméért és természetesen a jó közérzetünk, egészségünk megőrzéséért. A főzetek csak szárított növényi részeket tartalmaznak, aromamentesek. 

Választhatnak gyümölcsteát, zöld teát, citromfüvet, mentát, csipkebogyót, hibiszkuszt, rooibost, kamillát, lapachot, matét vagy ezek keverékeit.

A gyümölcsteáról:  Valójában nem igazi teák, hiszen nem tartalmaznak teafüvet. Teának, elkészítési, fogyasztási módja miatt nevezzük  Legfőbb összetevői a hibiszkusz, csipkebogyó, alma, narancshéj, ezen felül az ízre jellemző szárított, kandírozott gyümölcsök, mint  például eper, áfonya, fekete ribizli...Gyakran található a keverékekben valamilyen gyógynövény, díszítőelemként virágszirom, vagy egyéb  növényi rész.  Ízét és főzetének rubinvörös színét főként a hibiszkusz virágnak köszönheti. Savanykás- édeskés ital készül belőle, így melegen és  jegesen is kiváló üdítő.  Újabban már alacsonyabb savtartalommal is készülnek gyümölcstea keverékek, így az érzékenyebb gyomrúak is bátran fogyaszthatják.  Koffein tartalmú összetevőt nem tartalmaz, így a nap folyamán bármikor ihatjuk.

Nézet:
Rendezés:
GYŰJTSE A PONTOKAT!
Olvasmányok
2019. 10. 25. 00:00:00

A minőségmegőrzési időt feliratot a hosszabb ideig eltartható, alacsony nedvességtartalmú, vagy valamilyen tartósító eljáráson átesett élelmiszerek esetében alkalmazzuk. Ilyenek például a teaféleségek, a szárított, liofilizált ( fagyasztva szárított) élelmiszerek, fűszerek, gabonatermékek, rizs, mélyhűtött termékek.

2019. 09. 29. 12:56:00

Jó helyen jár, ha úgy döntött, hogy a szupermarketekben kapható teákon kívül kipróbál másféle különlegességeket is. A honlapon elérhető teafajták feledhetetlen ízélményt nyújtanak, ezért a jövőben is szívesen rendel majd belőlük. 

2019. 07. 15. 14:06:00

Mitől függ, hogy egyes országokban teának, máshol pedig chainak nevezik kedvenc italunkat?