Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a webáruház cookie-kat használ. Internetes szolgáltatásainkat használva hozzájárul a cookie-ket alkalmazásához, az aktuális böngésző beállításának megfelelően.  Bővebben... Elfogadom
Termékek Menü

TEÁK VÁLASZTHATÓ CÍMKÉVEL

KÖSZÖNTSE FEL CSALÁDTAGJAIT, BARÁTAIT, ISMERŐSEIT EGYEDILEG CÍMKÉZETT, NÉVRE SZÓLÓ TEÁVAL!  
Szálas teáink legjavát kínáljuk dísztasakos és fémdobozos kiszerelésben. Az egyedi jókívívánsággal vagy szöveggel jelőlt címkék kérés szerint feliratozhatók vagy céges ajándék esetében a termék logóval is ellátható. Abban az esetben, ha nem kér egyedi feliratot, a szövegmezőbe a képen látható felirat  vagy a termék megnevezése kerül.

Tel.:76 556 670; info@teahaz-ajandek.hu

Az ÜZENET rovat a KOSÁR- PÉNZTÁR- MEGRENDELÉS ÖSSZESÍTÉSE menüpont alatt található.

Nézet:
Rendezés:
GYŰJTSE A PONTOKAT!
Olvasmányok
2019. 10. 25. 00:00:00

A minőségmegőrzési időt feliratot a hosszabb ideig eltartható, alacsony nedvességtartalmú, vagy valamilyen tartósító eljáráson átesett élelmiszerek esetében alkalmazzuk. Ilyenek például a teaféleségek, a szárított, liofilizált ( fagyasztva szárított) élelmiszerek, fűszerek, gabonatermékek, rizs, mélyhűtött termékek.

2019. 09. 29. 12:56:00

Jó helyen jár, ha úgy döntött, hogy a szupermarketekben kapható teákon kívül kipróbál másféle különlegességeket is. A honlapon elérhető teafajták feledhetetlen ízélményt nyújtanak, ezért a jövőben is szívesen rendel majd belőlük. 

2019. 07. 15. 14:06:00

Mitől függ, hogy egyes országokban teának, máshol pedig chainak nevezik kedvenc italunkat?