https://www.teahaz-ajandek.hu/vasarlasi_feltetelekKedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a webáruház cookie-kat használ. Internetes szolgáltatásainkat használva hozzájárul a cookie-ket alkalmazásához, az aktuális böngésző beállításának megfelelően.  Bővebben Elfogadom
Menü

Ajándékötletek Anyák napjára

Ajándékötletek Anyák napjára Ugye te sem felejtetted el, hogy a hét végén anyák napja? Ha mégis kiment volna a fejedből, még nem késő megrendelned a tökéletes ajándékot, tarts velünk, és találd meg a tökéletes ajándékot, és most még megrendelni sem késő.

Íme tippjeink, melyekkel nem lőhetsz mellé.


1. Egy kis meglepetés
Nézz szét apróságaink között, ahol nem az ajándék értéke, hanem a kedvesség, a meglepetés számít. Válassz, akár díszdobozos vagy organza tasakos meglepetéseink közül, egy biztos, az öröm nem marad el.


2. Teás kollekciók
Ha valami igazán személyes, szívmelengető ajándékkal szeretnéd meglepni édesanyád, válogass kollekcióink közül. Isteni gyümölcsteáink a legszürkébb napokon is derűt varázsolnak.


3. Tasakos teák
Ha valami kis apró, de különleges ajándékot választanál, nézz szét Tasakos teáink között. A gyümölcsöstől a keleties ízesítésig nálunk biztosan megtalálod azt az ízt, melyet édesanyád a legjobban szeret.


4. Vintega fadobozos teák
Ez a kedves ajándék nem csak finom ízeket, de örök emléket is ad ezen a jeles napon. A dobozokat pedig akár üdvözlőkártyával is kérheted, így még személyesebbé teheted a meglepetést.


5. Kávés ajándékok
Ha anyukád inkább a kávézás szerelmese, akkor érdemes szétnézned kávés ajándékaink között is, ahol igazi különlegességeket találsz.


6. A virágzó tea
Ha nem anyák napja az anyák napja virág nélkül, akkor ajándékozz virágzó teát. Igazi különlegesség, mely nemcsak rendkívül látványos, de ízletes is.


7. Különleges teaválogatás
Lepd meg édesanyát egyedi, csak az ő részére összeállított teaválogatással! Válogasd össze legnagyobb kedvenceit, lepd meg őt az ízekkel, amiket legjobban szeret!

 


8. Teás kiegészítők
Ha a legjobb ízek már rendelkezésre állnak, nézz szét teás kiegészítőink között is, ahol a teaszűrőktől a teáskancsókig mindent megtalálsz!


Érdemes tehát szétnézned webshopunkban, lepd meg édesanyád ezen a csodás napon lélekmelegítő teás vagy kávés ajándékainkkal.

Keresés