https://www.teahaz-ajandek.hu/vasarlasi_feltetelekKedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a webáruház cookie-kat használ. Internetes szolgáltatásainkat használva hozzájárul a cookie-ket alkalmazásához, az aktuális böngésző beállításának megfelelően.  Bővebben Elfogadom
Menü

Ízesített kávékülönlegességek

Ízesített kávékülönlegességek

A reggeli kávéfogyasztási rutint nem is dobhatnánk fel jobban, mint egy kis ízesítéssel. Az idősebbek körében ugyan még a szimpla fekete fogyasztás a legelterjedtebb, a fiatalabb generáció egyre szívesebben kísérletezik a megszokott ízeken kívül kuriózumokkal

 

A különleges ízvilágú kávékkal leginkább kávéházakban futhatunk össze, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kísérletezhetnénk mi is otthon. Webáruházunkban is kaphatók ugyanis  ízesített pörkölt kávék, úgy, mint a chili csoki, vanília cream, irish cream, mogyoró, karamell vagy épp a juharszirupos diós variációk. Ráadásul ezt még mi magunk is megbolondíthatjuk, ha a kész kávét felöntjük egy kis tejjel, vagy teszünk bele egy kis fahéjat, tejszínhabot, esetleg kakaót.

 

 

 

A minőségi arabica keverék alkotja az Irish Cream pörkölt kávét, valamint finoman krémes és bőséges tartalmú aromával bővelkedik. A nagyon különleges stílusú kávé ízharmóniája meghódította magának a világot, és szinte minden kávézó ismeri a kimagasló jegyeiről, és aki fogyasztotta már, soha nem fogja elfelejteni az ízét.

A Közép- és Dél-Amerikából származó Csokoládé Narancs pörkölt kávé kiváló ízkombinációval rendelkezik. A minőségi arabica keverék fő alkotóelemként vállal szerepet itt is. Mikor belekortyolunk, legelőszőr az ízletes erős étcsokoládé aromája simogatja meg a nyelvünket, majd ezután következik a zamatos narancs édeskés-citrusos ízvilág, ami ráteszi a lakatot a láncra, és fogságába ejt minket, majd minden reggel ezt a kávét kívánjuk napindítónak fogyasztani.

Válogatott minőségi arabica keverék alkotja a mogyoró ízesítéssel felruházott Mogyoró pörkölt kávét. A mogyoró íz kiválóan kiegészíti a kávé ízvilágát a kiegyensúlyozott pörkölése miatt. Akik rendszeres kávéfogyasztóknak mondhatják magukat, azoknak biztos, hogy remek választás. Ízharmóniája eltér a megszokott ízektől, és minden alkalmat különlegessé varázsol.

A Dél-és Közép-Amerika területéről származik az elsőosztályú különleges kávéspecialitás, az Angol Karamell kávé. Az arabica keverék minőségi jegyeit ez a kávékülönlegesség is gazdagon tartalmazza. Karamellás zamat miatt a mennyországban érezzük magunkat.

Az arabica minősége szintén fő alkotóeleme a chili fűszeres étcsokoládéval telt erős aromájú Chili csoki pörkölt kávénak. A nem mindennapi kávé nagyon kivételes, de mégis rendkívül ínycsiklandó zamatával különálló nevezetesség a kávék közül. Nagyon egyedi ízélményben lehet része minden szerencsés személynek, akinek lehetősége van megkóstolni ezt a kávéspecialitást. Aki szereti az egyedi ízeket, azoknak csak ajánlani tudjuk!

 

Keresés