Barion Pixel
https://www.teahaz-ajandek.hu/vasarlasi_feltetelekKedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a webáruház cookie-kat használ. Internetes szolgáltatásainkat használva hozzájárul a cookie-ket alkalmazásához, az aktuális böngésző beállításának megfelelően.  Bővebben
Menü

Milyen a tökéletes év végi céges ajándék?

Milyen a tökéletes év végi céges ajándék?

A céges, vállalati ajándékok nem kifejezetten a pénzbeli értékükről szólnak, hanem sokkal inkább az általuk képviselt szentimentális értékről. Ez a kis kedvesség az alkalmazottak, ügyfelek vagy partnerek erőfeszítéseiért és hozzájárulásaiért való megbecsülés jele, emellett tökéletes módja annak, hogy kifejezzük a hálánkat valaki iránt, aki támogatta és segítette a cégünk előmenetelét.

Az év végi ajándék lehet egy személyre szabott teagyűjteménytől a drágább kávékig, bármi. Megnyugtató, hogy nehéz rosszul döntenünk, ha ismerjük az ajándékozottak szokásait. Bízzunk magunkban, hogy ismerjük annyira az ajándékozott felet, hogy megfelelő csomagot állítunk össze!

Nincs ötlete mit ajándékozzon a partnereinek?

Nem szeretne megszokott ajándékot adni? Inkább valami különleges, személyre szóló dolgot adna, amiről emlékezni fognak Önre, vagy a cégére? Nézzen szét a kínálatunkban, vagy keressen meg minket és segítünk! Termékeink igény szerint logozhatóak, illetve köszönőkártya is mellékelhető, hogy még egyedibb és személyesebb legyen.

Milyen előnyei vannak annak, ha céges ajándékot adunk az alkalmazottaknak?

A cégek gyakran döntenek úgy, hogy megajándékozzák a dolgozóikat az ünnepi időszakban. Ezekkel az apróságokkal szokták megköszönni az egész éves kemény munkájukat, odaadásukat, fáradozásaikat. Vannak olyan vállalatok, amelyek üdvözlőkártyákkal mondanak köszönetet, a többség viszont személyre szabottabb meglepetésekkel vagy ajándékcsomagokkal rukkolnak elő. Az év végi bőkezűség azonban nem csak a karácsonyi hangulatról szól, egyéb előnyei is vannak.

céges teás ajándék

Íme néhány közülük:

 • Az összetartozás érzését erősíti a dolgozók között.
 • Segít megőrizni a motiváltságot.
 • Szerepet játszik az alkalmazottak moráljának és elköteleződésének növelésében.
 • Jótékony hatása van az össznépi elégedettségre.
 • Növeli a hatékonyságot.

Elterjedt tévhit, hogy a legjobb ajándékötletek a munkavállalóknak a drága ajándékok. Az valóság az, hogy a legjobb céges ajándékok azok, amelyek megmutatják az alkalmazottnak, hogy kemény munkájukat és erőfeszítéseiket megbecsülik.

ajándék kollégának

Miért válasszon minket az év végi ajándékozáshoz?

 • Hatalmas választék - Filteres teák, szálas teák, kandiscukrok széles palettája érhető el azonnal, saját raktárkészletünkből, akár nagy mennyiségben is. 
 • Egyedi igények - Egyedi elképzelés esetén, készséggel állunk rendelkezésére! Ossza meg velünk kívánságát és mi megpróbálunk az igényének megfelelő terméket/ajándékcsomagot találni. Rugalmas ajándékcsomag összeállítás
 • Minőségi és dekoratív termékek
 • Segítünk ajándéka egyediségének kialakításában: Egyes ajándékok logózhatók, feliratozhatók, matricázhatók
 • Egyedi összeállításoknál a tea az adott készletből összeválogatható.
 • Díszdoboz- Igény szerint kérheti a teákat kézi gyártású kasírozott díszdobozban.
 • Gyors és egyszerű rendelésleadás
 • Köszönőkártya - Igény szerint készítünk az ajándék mellé köszönőkártyát is.

Ajándékok nyereményjátékokhoz, versenyekhez

Ha csak kisebb mennyiségben, de rendszeresen szeretne rendelni tőlünk, akkor is vegye fel a kapcsolatot velünk! Számos vállalat választ minket nyereményjátékaikhoz, facebook versenyeikhez, promóciós rendezvényeikhez, sajtó eseményeikhez tőlünk szerzik be a finomságaikat, ajándékaikat.

Keresés