https://www.teahaz-ajandek.hu/vasarlasi_feltetelekKedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a webáruház cookie-kat használ. Internetes szolgáltatásainkat használva hozzájárul a cookie-ket alkalmazásához, az aktuális böngésző beállításának megfelelően.  Bővebben Elfogadom
Menü

Karácsonyi ajándék tippek teaimádóknak és kávéimádóknak

Karácsonyi ajándék tippek teaimádóknak és kávéimádóknak

Sokan úgy gondolják, hogy teát és kávét ajándékozni Karácsony alkalmából olyan unalmas. Talán egy olyan embernek, aki nem kedveli és nem fogyasztja az ilyen italokat, annak lehet, hogy nem megfelelő egy ilyen ajándék. Na de egy kávé, vagy teaimádó is így gondolja? Biztosan nem!

Ezek az élvezeti cikkek örökzöldek és nem lőhetsz velük mellé, hiszen egy bögre forró tea vagy egy ízesített pörkölt kávé mindig minden időben jól esik, de legfőképpen télen, a hideg időszakban. Az ünnep szerves részét képezik a kuglóf, mézeskalács és bejgli mellett. Miben rejlik a varázsa? Az egyszerűségében. Nem egy olyan ajándékról van szó, ami ámulatba ejt és elkápráztat, hanem egy olyan ajándékról, ami szívből jön és amely táplálja a testet és lelket egyaránt. Nem CSAK egy teát ajándékozol, hanem érzést, hangulatot és emlékeket az illatok és ízek által.

Ha valaki még mindig ódzkodik attól, hogy ilyenfajta meglepetést ajándékozzon, mert szeretne egy kicsit extravagánsabb ajándékot, nem csak egy szimpla teát vagy kávét, annak van egy jó hírünk. A Teaház oldalán gyönyörű ajándékcsomagok vannak kifejezetten az ünnepekre kihegyezve.  Így tehát ha szeretnéd egy igazán különleges, szép csomagolásban átadni ezt az apró figyelmességet, akkor válogathatsz a díszdobozos ajándékok közül. A virágzó tea arany dobozkában vagy az ízesített virágzó tea sziromdobozkában például nagyon elegáns  megjelenésű. A Gárdonyi Teaház filteres teaválogatás karácsonyra pedig nagyon népszerű és abszolút alkalomhoz illő termék. De, hogy ne csak a teaimádóknak kedvezzünk, nagyon sok ízesített pörkölt kávénk található meg a webáruházunkban. A Gárdonyi Coffee pedig igazi különlegességnek számít. Amennyiben a csomagolás helyett inkább az ízharmóniát részesíted előnyben, akkor figyelmedbe ajánljuk a teafilter-válogatót, ahol többféle ízesítésű teát is összeválogathatsz. Ha szeretnétek valamilyen tartósabb ajándékot is mellé, akkor nézzétek meg a kiegészítőket teához és kávéhoz. Biztosan örömet okozol majd vele szeretteidnek, családodnak vagy barátaidnak. Úgy gondolom egy ilyen ajándék, amely szívből jön és figyelmességet sugall, többet ér, mint egy elektronikai eszköz, amely kissé személytelen. Ha behunyom a szemem, látom is magam előtt, ahogy egy kedves rokonom, vagy barátom kibontja az ajándékot, elmosolyodik és megszagolja. "Hmm de finom az illata!" Szerintem ez minden pénzt megér.
Ha kedvet kaptál hozzá, hogy teát vagy kávét ajándékozz Karácsony alkalmából, akkor nézz szét webáruházunkban.

Keresés