Számos tea van, melyet még nem kóstoltunk

Számos tea van, melyet még nem kóstoltunk

Jó helyen jár, ha úgy döntött, hogy a szupermarketekben kapható teákon kívül kipróbál másféle különlegességeket is. A honlapon elérhető teafajták feledhetetlen ízélményt nyújtanak, ezért a jövőben is szívesen rendel majd belőlük. 

A fekete tea  és a mate tea elsősorban akkor bizonyul jutányos vételnek, ha fel szeretné pörgetni magát. A vevők másik favoritjának a zöld tea számít. A kíméletes előállítási módnak köszönhetően nem károsodnak a benne lévő hatóanyagok. Ha fakéreg felhasználásával készített teákat akar megkóstolni, akkor elsősorban a lapacho teát ajánljuk a figyelmébe. A fogyasztás a magas ásványianyag-tartalomnak köszönhetően is jó ötletnek bizonyul. A teafajták közül nagyon keresett a gyümölcsös változat, amely igen finom illattal bír.

A magyar piacon újdonságnak számít a virágzó tea, amely egy apró labda formájában kapható. A benne lévő szárított virág kinyílik a víz hatására. Ezután, az áztatás segítségével készített tea azonnal elfogyasztható.

A roiboos tea egyre több teakedvelőnek nyeri el a tetszését. Ha még nem kóstolta, egyszer feltétlenül tegyen próbát vele, mert csak így tudja megállapítani, hogy Önnek ízlik-e. Természetesen, a felsoroltakon kívül másféle teafajták is léteznek, ezért az újdonságok kipróbálása bármikor szóba jöhet. A teabolt készséggel áll a rendelkezésére abban az esetben is, ha ritka különlegességeket akar vásárolni.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyümölcstea teafajták

Kapcsolódó termékek

Earl Grey ízesített, szálas fekete tea 250g

Raktáron
3.319 Ft -tól
Kívánságlistára teszem

Massala Chai ízesített, szálas fekete tea 250g

Raktáron
2.786 Ft -tól
Kívánságlistára teszem

Earl Grey ízesített szálas fekete tea 1000g

Raktáron
3.319 Ft -tól
Kívánságlistára teszem

Massala Chai fekete tea 1000g

Raktáron
2.786 Ft -tól
Kívánságlistára teszem